NEARDATA

Plataforma extrema de processament de dades

Institució:

Institution

Grup d´investigació:

Data Centric Computing

Investigador/s:

Aaron Call

NEARDATA

Descripció:

L'objectiu de NEARDATA és crear una infraestructura de dades extrema que media els fluxos de dades entre les plataformes d'emmagatzematge d'objectes i d'anàlisi de dades a tot el Compute Continuum.

Tipus d’actiu:

Servei

Categoria:

Computer Sciences

Problema:

Crear i estandarditzar mètodes segurs per moure i processar dades de salut a exaescala des de l'extrem al núvol. Aquestes dades són altament confidencials (dades de salut), per la qual cosa garantir les transferències confidencials és imprescindible i difícil.

Solució:

La nostra nova plataforma XtremeDataHub és un servei de dades intermediari que intercepta i optimitza els fluxos de dades (API S3, API de flux) amb connectors propers a dades d'alt rendiment (Cloud/Edge). Finalment, el nostre servei exclusiu de Data Broker proporcionarà un accés segur a les dades i l'orquestració de fonts de dades disperses gràcies a TEE i arquitectures d'aprenentatge federades.

Àrees d'aplicació:

Permetre una distribució eficient de dades de salut per seqüenciar el genoma i comprendre millor l'ADN humà. Creeu models generalitzats d'aprenentatge automàtic que puguin ajudar els cirurgians durant la cirurgia i permetre que les dades de vídeo s'analitzin en temps real i amb baixa latència. Ampliar l'anàlisi de les dades brutes metabolòmiques i potenciar l'accés extern i la reutilització eficient de dades obertes.

Novetat:

Creació d’un nou servei de dades intermediari (XtremeDataHub) que ofereix connectors de dades sense servidor que optimitzen les operacions de gestió de dades (particionament, filtratge, transformació, agregació) i consultes interactives (cerca, descobriment, concordança, consultes multi-objecte) per presentar de manera eficient les dades a l'anàlisi. plataformes. Com a segona novetat es proporcionaran mecanismes per permetre la transmissió en temps real i el processament de dades de salut. Finalment, es crearà un nou servei de intermediari de dades que permetrà compartir dades fiables i l'orquestració confidencial de canalitzacions de dades a tot el continu de càlcul.

Protecció:

Llicències de codi obert i repositoris de dades obertes

Mercat objectiu:

Universitats, hospitals, instituts de salut, PIME amb experiència en seguretat i confidencialitat.

Keywords:

Dades extremes, anàlisi de dades, intermediari de dades.

TRL: 3

CRL: N/A

BRL: N/A

IPRL: N/A

TmRL: N/A

FRL: N/A

Més informació

Si vols saber més sobre aquest projecte no dubtis en contactar amb nosaltres

Contacta´ns