Formació

Presentació d’una Guia d’Estandardització d’Open Source i Open Hardware Protection

Presentació d'una Guia d'Estandardització d'Open Source i Open Hardware Protection

Ponent: Malcolm Bain, soci d’Across Legal

Dia: 22 de novembre, 11:30h-12:30h

Lloc: Auditori BSC

L’Àrea d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de BSC i la xarxa X4HPC, amb l’ajuda de Malcolm Bain, principal expert reconegut en l’àmbit de les llicències de codi obert IP i maquinari obert, han elaborat aquesta guia com a eina pràctica que pot ser utilitzada pels centres de transferència de tecnologia, investigadors principals i grups de recerca (estudiants de postdoctorat), per ajudar-los a navegar pel seu viatge al mercat i trobar la millor estratègia per valorar els seus actius de codi obert i maquinari obert.

Innovation Journey

Innovation Journey

L’edició 2023 de l’Innovation Journey tindrà lloc del 19 d’octubre al 30 de novembre de 2023 i té com a objectiu fomentar l’emprenedoria entre investigadors i investigadores del BSC-CNS i X4HPC.

L’Innovation Journey és un programa de formació en transferència de tecnologia pensat i dissenyat per a investigadors del BSC i la X4HPC que desitgin donar corda al seu emprenedor interior i adquirir les eines per a portar les seves tecnologies al mercat.

El programa de set sessions oferirà formació empresarial mitjançant tallers interactius, un enfocament per implementar solucions pràctiques al mercat, i mentoring i orientació per part d’emprenedors, guiant els científics a través d’un currículum rigorós. Els experts guiaran els participants a través de la teoria que hi ha darrere de cada pas per garantir una profunditat de comprensió dels principals conceptes i processos.

Les primeres edicions d’aquest programa van reunir un total de 20 investigadors i investigadores del BSC que van viure un intercanvi d’idees apassionant, i van aprendre a través de seminaris i tallers interactius impartits per experts consolidats: coneixent recorreguts reals d’emprenedors/es d’èxit.

Cursos i Formació online Invest Horizon

Cursos i Formació online Invest Horizon

Com a membres del DIH4CAT, en el qual el BSC coordina el node de supercomputació, oferim als nostres investigadors l’accés a aquesta plataforma de formació en línia gratuïta. Si ets un emprenedor deep tech en HPC i cerques una nova ronda d’inversió, això realment t’interessarà.

Registra’t i crea un compte en courses.investhorizon.eu i tindràs accés a:

  • Més de 20 cursos en línia impartits per inversors, empreses i experts líders en el camp del deep tech.
  • Una xarxa privada de centenars d’inversors i emprenedors europeus de deep tech.