OneCareAI

Un nou marc per al disseny i l'operació d'aplicacions d'IA a la informàtica continua

Institució:

Institution

Grup d´investigació:

Workflows and Distributed Computing

Investigador/s:

Daniele Lezzi, Davide Cirillo

OneCareAI

Descripció:

OneCareAI va més enllà de donar suport al desenvolupament d'aplicacions d'IA, ja que permet el disseny i la partició perfectes d'aplicacions d'IA entre la gran quantitat de solucions basades en núvol i dispositius de sensors basats en IA, proporcionant garanties de seguretat i privadesa.

Tipus d’actiu:

Software

Categoria:

Computer Sciences

Problema:

IA per a la detecció d'ictus cerebrals.

Solució:

Marc tecnològic destinat a donar suport a la implementació d'aplicacions de programari per a la cura de l'ictus basades en edge-cloud computing i IA i dispositius portàtils.

Àrees d'aplicació:

Impulsada per models d'IA personalitzats, la nostra tecnologia no només s'adapta a les necessitats individuals dels pacients, sinó que també potencia els esforços de prevenció d'ictus, i serveix com un recurs valuós per als professionals mèdics i els cuidadors per facilitar plans de tractament a mida.

Novetat:

Una solució innovadora marc personalitzable que integra IA, informàtica en núvol de punta i dispositius portàtils per atendre diversos escenaris de cura d'ictus. Aquest marc innovador permet un seguiment continu dels signes vitals, detectant canvis subtils i permetent una intervenció precoç, reduint així la gravetat dels ictus. De manera crucial, la nostra solució promou l'accessibilitat, fent que la tecnologia avançada de prevenció d'ictus estigui disponible a tot el món, incloses les zones remotes, democratitzant així una assistència sanitària de qualitat. Més enllà d'aquests beneficis immediats, el nostre enfocament s'alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, concretament l'ODS 3 (Bona salut i benestar), assegurant una vida sana i promovent el benestar per a tothom, l'ODS 5 (Igualtat de gènere) i l'ODS 9 ( Reducció de les desigualtats) centrant-se en solucions sanitàries equitatives per a homes i dones.

Protecció:

En procés

Mercat objectiu:

Productors de dispositius intel·ligents (rellotges intel·ligents, telèfons intel·ligents, etc.), cardiòlegs, operadors de telemedicina.

Keywords:

Prevenció d'ictus, plans de tractament a mida, edge-cloud computing, IA.

TRL: 6

CRL: 1

BRL: 3

IPRL: 4

TmRL: 5

FRL: 4

Impacted SDGs:
ODS 3 (Bona salut i benestar), ODS 5 (Igualtat de gènere) i ODS 9 (Reducció de les desigualtats)

Més informació

Si vols saber més sobre aquest projecte no dubtis en contactar amb nosaltres

Contacta´ns