El pròxim 12 de setembre a les 10h al Barcelona Supercomputing Center tindrà lloc la jornada de promoció de la supercomputación per a empreses que s’ha organitzat en col·laboració amb el Centro de Competencias Nacionales en Supercomputación (EuroCC) i el Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT)

Durant la sessió informativa s’exposaran casos d’ús per part d’empreses que es beneficien de l’ús de la supercomputació com a eina de treball.

Participa en l’acte i podràs:

  • Conèixer el projecte DIH4CAT i els seus serveis tecnològics
  • Conèixer l’àmbit tecnològic de la supercomputació de la mà d’un centre de referència com és el BSC.
  • Conèixer les capacitats i infraestructures del BSC.
La jornada es dividirà en dues: Jornada Divulgativa i Jornada Dinamització. La Jornada Divulgativa té com a objectiu donar a conèixer a les empreses les fortaleses nacionals en competències de computació d’alt rendiment (HPC). S’exposaran casos d’ús d’empreses que utilitzen Supercomputació com a eina de treball. A més, el DIH4CAT i el Centre de Competències Nacionals en Supercomputació (EuroCC) mostraran la seva oferta de serveis per a empreses a l’entorn de la HPC.

A la Jornada de Dinamització les empreses participants presentaran el seu projecte i analitzaran les seves necessitats i requeriments juntament amb altres experts. Es farà un exercici de projecció cap al futur. Quina seria la situació ideal? Com contribuirien les tecnologies de la Supercomputació, el Big Data i la Intel·ligència Artificial a la competitivitat de les empreses? Com seria l’accés de les empreses a aquestes tecnologies? Quins els avenços aconseguits després de la seva aplicació a determinats sectors o àmbits de coneixement? I quins són els seus impactes desitjats?

Adjunt podeu veure el programa de l’acte i el enllaç para inscriure’s

Tornar Notícies