Crossmapper

Pipeline bioinformàtic automatitzat per avaluar la velocitat de lectura de mapes creuats quan dos o més organismes es seqüencian com una mostra.

Institució:

Institution

Investigador/s:

Hrant Hovhannisyan, Toni Gabaldón, Ahmed Hafez, Carlos Llores

Crossmapper

Web:

https://github.com/Gabaldonlab/crossmapper

Descripció:

Crossmapper és un pipeline bioinformàtic automatitzat per avaluar la velocitat de lectura de mapes creuats quan dos o més organismes es seqüencian com una mostra. El programari es pot utilitzar per planificar aquest tipus de configuracions experimentals com ARN-seq dual o múltiple (principalment per a estudis d'interacció hoste-patogen, simbiont i cohabitant), estudis de metagenòmica, seqüenciació i anàlisi d'espècies híbrides, estudis d'expressió específics d'al·lels, i es pot ampliar per a l'ús en grans instal·lacions de seqüenciació per a l'optimització de recursos.

Basat en la simulació de lectura in-silico i el mapeig posterior als genomes originals d'organismes seqüenciats, Crossmapper permet als usuaris avaluar la taxa de lectures úniques i multimapades incorrectes a genomes no corresponents i, per tant, ajuda a optimitzar els paràmetres de seqüenciació com la lectura. longitud, paràmetres aparellats/únics extrems, paràmetres de mapeig, etc., abans de realitzar l'experiment de seqüenciació real.

Problema:

N/A

Solució:

N/A

Àrees d'aplicació:

N/A

Novetat:

N/A

Mercat objectiu:

N/A

Keywords:

N/A

TRL: N/A

CRL: N/A

BRL: N/A

IPRL: N/A

TmRL: N/A

FRL: N/A

Més informació

Si vols saber més sobre aquest projecte no dubtis en contactar amb nosaltres

Contacta´ns