HARMONIZE Toolkit

El conjunt d'eines HARMONIZE inclou diferents biblioteques R i Python adaptades per a l'adquisició, harmonització i visualització de dades de salut, clima, medi ambient i socioeconòmiques.

Institució:

Institution

Grup d´investigació:

.

Investigador/s:

Bruno Carvalho, Daniela Lührsen, Raúl Capellan, Raquel Lana, Alba Llabrés Brustenga, Diana Urquiza, Antonia Frangeskou, Diego Villa, Antony Barja, Edgar Manrique, Diego Irreño, Erick Lozano, Erick Lantigua, Maurico Santos-Vega, Gabriel Carrasco Escobar, Rachel Lowe

HARMONIZE Toolkit

Web:

https://www.harmonize-tools.org/

Descripció:

El conjunt d'eines HARMONIZE inclou diferents biblioteques R i Python adaptades per a l'adquisició, harmonització i visualització de dades de salut, clima, medi ambient i socioeconòmiques. Cada tipus de dades es gestiona mitjançant una eina dedicada: data4health en el cas de dades de salut, clim4health per a dades climàtiques, socio4health per a dades socioeconòmiques, land4health per a dades d'ús del sòl i coberta del sòl i drone4health per processar imatges de drons.

Les eines s'ocupen de tot, des de l'adquisició i el format de dades fins al pre i postprocessament, creant conjunts de dades harmonitzats amb la resolució espai-temporal desitjada. Tots els processos estan integrats en fluxos de treball (semi)automatitzats. Això permetrà als usuaris locals enllaçar, interrogar i extreure dades espaciotemporals a escala múltiple, entendre els vincles entre el canvi ambiental i el risc de malalties infeccioses en el seu context local i crear sistemes d'alerta primerenca i resposta sòlids en entorns amb pocs recursos.

Problema:

N/A

Solució:

N/A

Àrees d'aplicació:

N/A

Novetat:

N/A

Protecció:

GPL License (Version 3.0)

Mercat objectiu:

N/A

Keywords:

N/A

TRL: N/A

CRL: N/A

BRL: N/A

IPRL: N/A

TmRL: N/A

FRL: N/A

Més informació

Si vols saber més sobre aquest projecte no dubtis en contactar amb nosaltres

Contacta´ns